:)

Allmänt | 2010-02-25 | 17:21:42 Kommentera här! » 0 st

Ännu en ny dag ;)
Idag har jag varit på möte i halmstad , gick kanon och de va roligt, sen när ja skulle åka och hämta ut mon mob som varit på lagning fick jag åka genom stan och de va inte så ROLIGT . Jag trodde att hjulen på bilen skulle ramla av för vägen va så DÅLIGT :( Men ja kom hem med alla fyra hjulen :)

Nu sitter ja här och tittar på tv och väntar på att min man ska ringa för då ska ja ner och lämna en sak .
Och snart är de helg hur skönt som helst . Hela helgen är planerad men de som är lite surt är att älsklingen jobbar natt . Men på fredag åker jag till ss ska umgås med min fina vän sen ska ja coh mamma åka till Kusin vitamin på lördag sen har ja inte bestämmt mig om ja ska stanna och sova där elr om ja åker hem , men de blir nog att ja stannar får se . Sen när de ljusparty och baby party på söndag och sen på kvällen är de träning så aa ja har fullt upp hela helgen :) Så de kommer nog inte bli ngt bloggande av mig i helgen . Nu ska ja dra mig .
Hejhej

ÄLSKAR DIG MIN ST*RNA DU ÄR MITT ALLT :) <3

Sol :)

Allmänt | 2010-02-24 | 12:39:56 Kommentera här! » 0 st

Man blir så glad när solen tittar fram, sitter här inne och bara njuter jag vet att de låter dumt . Men ja vet inte alls va ja ska hitta på :( så då håller jag mig inne . Men de hade inte varit fel att gå ut och promenera, elr ja plogat hade ja kunnat göra men de går inte eftersom ngn råkade ta sönder vajen :(

Igår så va de folk här hemma och firade mig . Tackar så mycekt mysigt va de :) Och fina roser fick man av världens bästa :-)

ä usch nu vet ja inte va ja ska skriva mer :( känns dystert men men ...
Ha de så bra -
Byebye

Ldag

Allmänt | 2010-02-20 | 18:49:29 Kommentera här! » 0 st

Ja då va de en härlig (?) lördag . Men denna snön kan ju kvitta . Är så trött på den . Nu väntar ja på att älsklingen ska duscha färdig sen ska vi åka till ss och äta på Kina :) Så nu hinner ja inte skriva mer . Men ha en super trevlig snöig lördag .

Tdag

Allmänt | 2010-02-18 | 21:59:40 Kommentera här! » 0 st

Nu sitter ja i soffan och tar de lugnt lyssnar på musik ocyh bara njuter av livet, tänker på hur lyckligt lottad jag är som har en fantastik pojkvän som jag älskar mer än allt annat, och min familj va hade ja gjort utan er ?!? Sen finns de ju både positiva och negativa saker i familjen, men de är tur att man vet va dem finns dem som ställer upp och dem som inte gör de .

Men jag vet iaf vad ja har min och hur rädd ja ska vara om den , för utan er hade ja inte stått här idag .

Sitter och ler för mig själv, sitter och tänker på första gången ja träffaed tobbe , haha .. Ja jag kan ju säga att ja hade aldrig kunnat tänka mig att ja skulle sitta här nu :) men de gör inte mig något för de kunde inte blivit bättre än såhär :) Love IT <3
Alla vi har våra bra och dåliga dagar . Inget kan vara perfekt hela tiden .

Nu ska ja dra mig härifrån men ha de bra. Byebye

ÄLskar dig min STJÄRNA

Mdag

Allmänt | 2010-02-15 | 21:25:02 Kommentera här! » 0 st

Ja då va vi här igen ...
Jag har precis kommit från träning . Roligt som tussan , nu har jag tuggat i mig ett äpple och sitter med ett glas vatten jag känner mig nyttig :p inte varje dag säg HAHA*

Jag har inga ord för dig människa elr va man ska kalla dig . Du är ju helt rubbad . Bättre att du går och skaffar dig ett liv ist, för de verkar du inte ha.. No more word to say .

De är tur att man vet vad man har dem bästa och inte . Att de ska finnas så satans många falska människor här i världen ?!? fattar inte de . Om de inte är falskhet så är de skitsnack om de inte är skitsnack så är de att de ska lägga alla sin energi på alla andras liv . Snälla ni skaffa er ett bättre liv kanske ngn annanstans än här på jorden ?!?

Älskling ja vill ha dig här :(

Imon så blir de halmstad :( inte kul men va ska man göra när man måste . Veronica ska med mig in :) så får man lite sällskap =)
Sen när ja kommer hem så blir de att börja tvätta :O de är ju ngn som alfdrig blir mindre av .
Sen på kvällen ska ja till min kära vän och umgås :)
Nu ska ja gå och duscha och slappa i soffan , sen blir de sängen . Byebye.

Onsdag!

Allmänt | 2010-02-10 | 21:25:05 Kommentera här! » 0 st

Idag vaknade jag utan väckaklocka ;) Och när jag tittade på kl så va den bara 9 men de va bara till att gå upp ..
Sen va ja en runda i ullared, sen när jag kom hem så åkte jag till lillfisen som fyller år idag :) Va där en stund för att fördröja tiden eftersom jag och tobbe skulle iväg och para Daizy the dog, men när min skatt kom hem så åkte vi till lillfisen igen och åt lite tårta :) sen åkte vi . Och de gick bättre än förväntat ;) hoppas de går så smidigt när vi åker dit nästa gång =).

Imon kommer min kära moster hit och min älskade bror :) kan inte bli bättre .
Så imon blir de att försöka sova så länge som möjligt för att ja inte ska gå och vänta på att kl ska bli mot 3 så jag hoppas att tiden kommer gå fort imon :) .

Nä nu ska ja gå till den andra datorn för att se om bilderna är färdiga .
Byebye


Tisdag!

Allmänt | 2010-02-10 | 21:18:19 Kommentera här! » 0 st

Idag har de varit lite lite bättre men har fortfarande fått knapra i mig Panodil :( . Jag hoppas verkligen att de ska gå över .
Idag vaknade jag vid 9 :) sen låg jag och snozade tills min älskling ringde och sa att han hade lämnat hunden hemma. Så jag gick upp och åt en macka sen så gjorde jag kaffe, efter att jag tagit min morgon cigg så satte jag mig i soffan och staratade tv, men de fanns inget kul på tv så då började jag fundera på vad ja ska hitta på, hade verkligen ingen lust till att sitta hemma och tycka synd om mig . Så jag tog på mig sen så gick jag ut och startade bilen sen så åkte jag till Angelica först och pratade lite sen åkte jag till mamma och pappa . Och jag kom precis lagom till maten :) gott va de.. Mamma va snäll och packade med mat till min kära sambo oxå :)

Sen åkte ja till min patrica plutt :) Satt och snackade skit och höll på med hennes dator.

Måndag!

Allmänt | 2010-02-08 | 16:41:23 Kommentera här! » 0 st

I helgen har de varit toppen, vi har varit på två stycken kalas ett va hos lillfisen sen på kvällen va vi hos Pelle Stor :) Trevligt var det förutom vissa sker som kunde kvittat . Men men de kommer alltid vara vara så . För vissa människor fattar inte vad en inbjudan är och om inget annat så kan man iaf kolla om man får komma elr inte Inte bara komma .. Men men .. De löste sig till slut .

Igår va jag och pappsen på Isaberg och när klockan ringde 08.15 ville ja VERKLIGEN INTE stiga upp . Men ja fick offra mig men jag blev pigg när vi väl hade kommit ut och varit i den friska luften. Men kul va de ;) Man kände verkigen att man hade varit ute en hel dag eftersom när ja sen kom hem och la mig i soffan så föll ögonlocken, men de gick inte att vila för när jag väl höll på att somna in kommer Älsklingen och Johan hem .. Så de va bara att resa på sig igen. Men de kände man sen på kvällen när man tittade på tv , de va ju bara till att duscha sen upp och sova . Men idag har ja inte mått så bra heller . Känner mig febrig och varm vill verkligen inte bli sjuk :( .

Och snart så kommer min fina skatt hem från jobbet :) Åh va ja ska kramas med han .
Nu ska ja dra mig .
Ha de så bra ,
Byebye

Torsdag!

Allmänt | 2010-02-04 | 16:26:31 Kommentera här! » 0 st

Ja då va de snart helg igen =)
Och i helgen är de fullt upp kalas hit och kalas dit :-) men de är inte alls dumt ;-)

Jag är precis hem kommer från halmstad har varit på academedia . Idag va de kul man lärde sig en hel del , nu ska ja dit nästa gång den 16:de så de va ju bra de....

Snat kommer lillfisen oxå och då blir de fullt upp =) för de är full igång nä'r man har honom hehe , men de har vi inget emot för de är alltid kul att ha honom .
Skulle följt med maria till g-kås men jag hoppar de eftersom annars missar jag räningen och ja vill gå på den eftersom ja inte va i måndags . Man måste röra på sig :)
Pärlan min fungerar super bra. Är nöjd med den ;)

Nää nu ska ja hitta ngn att göra .
Ha de bra

Byebye

Onsdag!

Allmänt | 2010-02-03 | 21:19:11 Kommentera här! » 0 st

jahopp, de är som vanligt, jag tänker att jag ska börja blogga och bli bättre på de men de slutar alltid likadant :p fy Ines .. Men ja hade faktiskt ingen dator igår så då va de inte så lätt och dom andra dagarna har vi varit hemma sent och då har ja inte orkat skriva får då har de blivit sängen direkt ..

Igår så va ja i halmstad på academedia så körde mor och far mig ... Sen åkte vi runt och tittade på bilar , och ja där stod pärlan min :) så de blev att vi åkte in idag och hämtade den . Tack mamma och pappa .. Älskar er .
Mamma och pappa åkte härifrån för en liten stund sen, så nu sitter ja i soffan och tar de lugnt med min älskade skatt. Vi hade tänkt att vi skulle kolla på filmerna vi har på datorn men så blev de inte bara för att vi har kablarna hemma hos P... Så då blir de dom tråkiga kanalerna där de aldrig går ngn bra film när man vill de utan bara när man inte kan se dem så går de bra filmer så j*vla typiskt ..

Nästa vecka kommer min älskade moster hit, men stannar bara några dagar, hon har kommit hit för att hälsa på min Kära kusin M... Men ngn dag får man se henne iaf :)
Men de triista är att Tobbe ska kanske iväg på Rally och de är mindre bra... Men de fyra dagarna överlever jag ;)

Vi hoppas på bebisar och att allt kommer gå bra och om hunden ger med sig och vill paras :)
Nä nu ska ja vara lite social mot min Kära man .. Ha de bra Folket .

Älskar dig!

Måndag!

Allmänt | 2010-02-01 | 19:08:01 Kommentera här! » 0 st

Ja då va de en ny vecka med nya tag, Sen är de 13 Månader sen jag och min stora skatt blev tsm han är de bästa som hänt mig. Älskar han otroligt mycket du finns där för mig 24/7 tack, du har fått mig att inse att ngn ett och annat .
Men allt känns åt helvete, har inte lust men nått . Inget går som man vill att de ska gå ..
Är så jävla trött på allt , varför jag ? jag fattar inte det . Jag vet folk som har de värre men men ..... Att man inte har styrka till saker och ting :(
dagarna ut och in ser desamma ut är så fruktansvärt trött på de så ja hade kunnat SPY....
Vad man än gör så blir man spottad rätt upp i ansiktet fattar inte varför . Va e de jag gör fel ?!?
De har fan i mig alltid varit så men ska de verkligen fortsätta vara så STORT?
Jag som trodde att du var annorlunda och inte som alla andra . Aja jag har ännu en gång bränt mig.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!