Midsommar(?)

Allmänt | 2009-06-20 | 01:50:12 Kommentera här! » 1 st

Har haft trevligt, sitter hos jossica och jespaer. Vi har haft nmyckaety trevligy... Men  min man har vartit me jhesper ocg hag har varit med jessica, mycket trevligt en massa prat, trycker om er- Gladmisommar, med mycket rioliogt vädfer :P nattui nsatti!





Älskar dig!

Onsdag

Allmänt | 2009-06-03 | 20:58:34 Kommentera här! » 0 st

Oj, nu va det ett tag sen ja uppdaterade nästan en två veckor :P Hehe .
Men det blir inte att man sitter vid datorn när det är fint väder ute, då är de synd att sitta vid datorn =)

Allt är som vanligt, skolan är snart slut skönt på sätt och vis, man slipper att tänka på att man ska upp en viss tid. Men det kommer bara vara så förhoppningsvis ett litet tag, för sen så kommer man behöva gå upp för att man ska till jobbet (?).

Det jag skrev att jag har börjat gå ut och gå höll ju inte så länge :( varför vet ja inte men det började med att jag inte gick en dag sen har det bara inte blivit av att man har gått....
Men efter hösten så ska det ändras, ska sluta röka och börja äta nyttigt inte pizza och en massa hamburgare. Så man får hoppas att det går bra , men det blir lättare om man är två om det än när man är själv för då fuskar man. Men eftersom Älski oxå ska börja med det så blir det nog lättare =)

Snart är det dax att åka till Kroatien, det är bara 23 dagar kvar nu. Känns både skönt och lite hemskt eftersom man ska vara ifrån Älski så pass länge =(, tur att det finns telefoner iaf =)
 
Annars är det som vanligt....

Nu ska ja gå till min älski och mysa med honom i soffan, framför tv .
Byebye på er

Älskar dig!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!