Dagen efter Onsdag, Dagen innan Fredag!

Allmänt | 2008-10-30 | 17:34:33 Kommentera här! » 0 st

Jaop idag har de bara varit mysigt när ja gick upp va det serverad frukost ;) de gillar vi , sen så gjorde vi oss iordning så åkte vi ut på utflykt Jag Bror och Jasmin , de va hur mysigt som helts vi har i lysekil och i smögen. I smögen så t vi skageröra i baguette helt gott va det färskt och allt de är ju där skageröran kommer ifrån ;) Mumma .

Aja nu ska ja dricka kaffe sen så ska vi iväg till deras kompis på middag ;)

Byebye

Dagen efter Tisdag, Dagen innan Torsdag!

Allmänt | 2008-10-29 | 20:36:49 Kommentera här! » 0 st

Jaop, nu är ja äntlige här efter en tråkig resa med tåg och buss. Aja ja hade kul på bussen ja trodde att ja skulle pissa på mig .
De va en gamal senil gubbe som var på bussen , så satte han sig, och bakom honom satt de en utläning och pratade i tele då flyttar sig gubben till ett annat säte som jämte utläningen bara för att han tyckte att de pratade för mkt på den sidan, inte för att ja tror att de gjorde de bättre för guben för han flyttade int epå sig så jätte långt :P, då ställer sig gubben upp och börjar SKRIKA TYYYSST TYYYSST, flera gånger men han lyssnade inte ett skit, då tar gubben upp sin tjep och hotar honom han höjer den och ska precis slå men då ropar chaffisen som körde att han skulle sätta sig ! och att om han inte lägger av så kommer han och tar tjeppen från honom , haha ja trodde fan att ja skulle pissa på mig, haha .

Blev lite rädd för han HAHA , men ja hade tur de va ingen som ringde mig när ja åkte buss , för då kanske han hade hoppat påp mig ist :( :P Hehe . Och han var inte rolig hade inte velat ha med honom att göra :P HAHA .

Aja nu sitter ja här i soffan hos kära bror, när ja kom hit så möte bror och Jasmin mig på stationen , vi gick och åt, blev mätt, för min del så blev  det kebabtallrik AS STOR och då menar ja verkligen de dem är inte snåla vill man inte påstå ;) Men ja vräkte mig i allt =) Hehe , Sen så åkte vi vidare till bror , han hade gjort en kaka så de blev fika, jättegod =) den ska allt vara med i projektarbetet -.- sen kollade vi på film men de va inte så roligt :P så jag och bror åkte iväg till torp för att hadla en kabel som vi behövde till datorn , så nu sitter ja här och väntar på att dem ska titta färdigt på sin serie så att vi kan kolla på film och ha mysigt med Ljus & Chips <3

Kommer hem på fredag =)


Byebye!

Hair xD

Allmänt | 2008-10-28 | 17:03:19 Kommentera här! » 0 st

Ja nu har ja äntligen färgat håret som ja har hållt på att vela med men nu har ja gjort de , och de blev inte som ja hade tänkt mig men ja får nöja mig :P Hehe .

Jaop nu ska ja rulla iväg på min cykel . ByeBye!

Kanske inte som planerat =/

Dagen efter måndag, dagen innan onsdag!

Allmänt | 2008-10-28 | 13:30:09 Kommentera här! » 0 st

Jaop , igår så åkte ja till gvd för att köpa cigg!
De va kul kul :P Haha . Men men nu sitter ja här och har inget att göra imon så ska ja åka till bror :) men de tråkiga är tågresan och bissresan :S men ja överlever :P Hehe .

Jaop sitter och väntar på att mamma kan börja med maten :P Så att ja kan åka ner till min vän noch dricka kaffe va några dagar sen sist :P Hehe .

Aja nu ska ja kila iväg och ta på mig !
Ha de gött foalks;)

Ja de gör de verkligen :(

22/10-08

Allmänt | 2008-10-22 | 20:52:55 Kommentera här! » 0 st

Jaop, idag steg ja upp kl 6 :O helt ovanligt men men ja klarade av de ja fattar inte hur ja kommer klara av de sen när ja ska börja jobba eftersom ja är så morgontrött, men de kommer säkert att ändras, eller man får hoppas på de hehe .

De känns som dem tömde allt blod ja hade, ja va helt blek i ansiktet när ja var färdig och skulle åka hem från sjukhuset. Men nu är de skönt för nu ska ja inte dit på ett tag hoppas ja iaf, börjar bli ganska trött på att åka ut och in hela tiden. Men vad ska man göra bättre de än att de ska blli sämre, bättre att dem har mig under kontroll ;)

Fan va hemskt nu är de tre stycken som ja vet om som har gått bort i Cancer och de är cancergalan i helgen helt hemskt, vila i frid (F)
De känns så hemskt, så länge som folk har vetat om Cancer att dem inte har kommit på något bra botemedel till de ÄN :O, tycker nästan att dem borde ha gjort det:S

Fyfan va skönt med lov nästa vecka ;) Ska åka till bror och vara där från ons-fre :) de ska bli skönt :)

Pratade med kussen idag, de har haft inbrott i sin studio :S men som tur va så hade de inte fått med sig så mkt men de fick med sig en del. Synd att de ska finnas sånna idioter, sakerna som de har i sin studio kostar inte 5 kr:S skaffa er ett liv ist..
Sen så kanske ja ska åka till Schweiz och vara där i vinter, ska kolla med mamma och pappa och se om de blir så :) De hade varit kul vill åka dit och fira nyår iaf för dem ska nog göra som förra året åka runt i limosin och dricka sen gå på fin resturang ;) man får hoppas :)

Aja nu ska ja titta vidare på TV.
ByeBye

Jaop

Allmänt | 2008-10-15 | 18:23:47 Kommentera här! » 0 st

Skolan va väl sisådär idag, inte alltid roligt men ibland har varit llite nere så orkar inte med ngt känns de som ..
Sträckte mig på idrotten jätte roligt, kan knappt köra bild gör ont :(

Aop nu sitter ja hos hanna och isabelle, 

Tänker på dig!

Skolan ^^

Allmänt | 2008-10-14 | 11:22:01 Kommentera här! » 0 st

^Jaop sitter här i studierummet ;) Mohaha .
Har precis haft lektion, hade svenska procv men de gick inte så bra som man trodde :P Hehe ,
Men de är inte hela världen. Finns ju mer prov man ska göra så man kan göra bättre ifrån sig på dem ist ;)
Men men MANGE ja är hungrig ;)
Men de är äcklig mat, fiskburgare :S Blä

Aja nu ska dra mig .
Bybye!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!