Tvätt =/

Allmänt | 2008-06-26 | 14:44:59 Kommentera här! » 0 st

Jaop och idag så tvättar ja så ja springer upp och ner hela tiden eftersom min moster bor på 6:e våningen och de tvättar nere i källaren "tvättstugan".
Wiiie mamam och pappa kommer på söndag, fan va ja har saknat dem. Men inte minst va ja saknar alla i sverige.

Nu måste ja springa ner till tvätten.
Byebye <3

Ja cu te uvjek Voliti

Tankar :S

Allmänt | 2008-06-26 | 01:27:05 Kommentera här! » 0 st

SItter här, kan inte sova.
Bara  en massa tankar som snurrar i mitt huvud :(
Vill inte att de ska vara så varför tänker ja så ?? Allt kommer bli bra.
Och DU ?? Varför kan ja inte bara glömma dig ? Nää för att ja älskar dig och du är fortfarande min första kärlek och den kommer ja aldrig att glömma tänker på dig hela tiden, de spelar ingen roll vad ja än gör så finns du där, det gör mig galen. De är som du säger de är bara så att de ska vara du och jag ? Men varför är de inte så då ??
När ja va med dig så var ja världens lyckligaste flicka , det vill ja vara föralltid.
Kommer alltid att ha denna frågan ? Varför tog de slut ??  Ja fattar nada, kommer aldrig glömma den kvällen.
Men kommer heller aldrig att glömma kvällen då vi låg i sängen och du frågade om ja verkligen ville att de skulle bli du och jag ??
Jag har alltid varit kär i dig sen jag var liten, då du tyckte om mig men ja inte dig ?? Asså de är så j*vla jobbigt vet inte vart ja ska ta vägen, de finns så mkt som ja vill skriva men ja vet inte vart ja ska börja elr vad ja ska avsluta de med för de hade inte funnits ngt slut. Ja kommer verkligen alltid att minnas dig även om ja träffar en annan så kommer han inte kunna ta den plats som du hade, så känns de nu iaf men ja tror faktiskt att de är så..
Ååh ja
saknar dig!!
Och ja saknar mina vänner i Sverige.
Allt har bara varit så jobbig när ja fick reda på min tumör och de är fortfarande j*vligt jobbigt och ja känner att ja har förändrats men ja kan inte säga på vilket sätt men ja är inte den ja var innan ja fick reda på de. Och som alla säger de är inte lätt och folk är chockade över att ja har klarat min skolgång, men ska ja vara ärlig så undrar ja själv det ?? Jag fattar inte ja gick ut tvåan med bara 1 IG ??? Halloo ?
Men ja är glad att ja har min familj och vänner som har stöttat mig när jag mest behövde det. De är nog de som hjälpte. Och under min jobbiga period så har ja tänkt på DINO, PETER & KEZO ni är bäst och ja saknar er ngt enormt mkt, ni är dem vackraste änglarna som finns.

Världens vackraste änglar är ni!!

Ja de gör de verkligen :(

Städa städa & åter städa

Allmänt | 2008-06-20 | 12:31:56 Kommentera här! » 0 st

Helvete vad jag hatar det, men ja måste hjälpa moster men men .
NU måste ja börja annars blir hon galen snart.

<3

Allmänt | 2008-06-19 | 16:06:38 Kommentera här! » 0 st

Jaop, då gick man upp halv tre :S inte bra :( för ja skulle ja gjort färdigt köket som ja har lovat min moster, men de är inte mkt kvar nu så de tar ja imon.
Vaknade av att min kusin kom hem från jobbet,
 På morgonen tog jag en cigg med han (kl5) innan han drog te jobbet sen så gick ja och la mig. (A) hade svårt för att somna men de gick sen efter ett tag.
Nu sitter ja här och drygar, ska snart duscha och göra mig färdig till min kusin har vaknat för han tycker att ja är dryg när ja ska gör mig iordning så ja måste alltid göra de långt innan han börjar :P Hehe men de är så vi tjejer är ;) de får ni stå ut med. HAHA . Imon så är de äntligen Kroatien som spelar, kommmer att bli en intressant match :P Hehe . Då ska Inescka dricka (A) Har inte gjort de sen ja var i sverige för här får ja köra runt på min kusin hela tiden så då blir de inte av men i helgen så blir det =)

Aja nu ska ja sätta fart med att göra mig iordning . Byebye (F)

släng dig i åååååh :@

Allmänt | 2008-06-19 | 02:23:06 Kommentera här! » 0 st

Falskhet är de värsta som finns, du bara snackar en massa baja om folk men sen när du inte är med dina"vänner" elr när du har bråkat med dem så passa alla de andra, blir så jävlaförbannad. Hade ja varit i närheten av dig så hade ja spottat dig i ansiket och bet dig dra ngnstans långt åt helvete :@

Dà har ja med skaffat en dàrra ;)

Allmänt | 2008-06-19 | 01:08:07 Kommentera här! » 0 st

Jahopp, har skaffat en nu med. Alla andra gör de . Haha .

Sitter hos moster i Schweiz, nicenice. Skönt att komma fràn sverige ett tag de behövs speciellet om man bor i ss :S
Man màr sà mycket bättre när man sen kommer hem igen. Saknar min familj och vänner. Men man klarar sig lite utan dem iaf :P Hehe .
Helt soft sverige förlorade sà kassa, Kroatien spelar pà fredag dà ska man àka till Zürich och kolla nicenice ;) vi màste ta dem Hehe ;)


Nu ska ja luffa här vid datorn lite till sen ska ja nana sängen, om ja kna somna som ja inte kunde igàr :@
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!