Torsdag!

Allmänt | 2009-05-21 | 17:57:20 Kommentera här! » 0 st

Torsdag idag och gud va skönt det är att inte ha varit i skolan idag ;) och att man slipper det imon .. Bättre kan det inte blir .

Sitter hemma nu och väntar på att Älski ska komma hem Han har varit hos sin morbror och jobbat. Och jag har varit iväg en sväng innan, blev att ja åkte och köpte cigg och hälsade på Lilleman och Maria...
Sen när Älski kommer hem så ska vi till Krille och Maria vi ska grilla där ikv mysmys =)
Men det blir nog inte att man stannar där länge eftersom Maria ska jobba ...

Imon har ja inte en aning om vad som händer ... Jag tar dagen som den kommer ;)

Vi va på studie besök i Gbg med klassen igår..
Och det va de bästa studiebesöken jag gjort ..
Först va vi på Ronald McDonald huset, sen en runda i stan, sen blev det Boa på backaplan. Och det va känsligt att gå in där och sitta och lyssna på de två killar som var och berättade de hade själva varit med när det bran.
Båda killarna hade bränskador men det var inte utav eld utan det var plasten som smälte, det var över 1000 grader där inne . Men det var inte första gången jag var där, ska lätt åka dit någon mer gång . Tack för att ni ville komma och berätta för oss.

Grattis mamma och pappa!
20/5 har ni varit gifta i 31 år <3
Älskar er!


Nu ska jag dra mig Byebye

Älskar dig!

Tisdag!

Allmänt | 2009-05-19 | 11:33:15 Kommentera här! » 0 st

Jaop, sitter i skolan och det suger verkligen .
Fått reda på att jag får IG i svenska B nu me :( Ja pallar inte ...

I söndags började ja emd mitt nya liv ;) Huahua*
Jag har är ute och gårt varje dag nu elr aaah de har hänt nu i tre dagar ;) Men jag hoppas på att jag kommer att fortsätta. Va ut och sprang igår oxå :P Helt nice .. Det är skönt för man får bra samvete =).
Sen blev det att jag gick ner i skogen till Älski och NAders johan va oxå där nere.. Dem är där och röjer så va där nere hjälpte till lite men det va inte mycket ;) Jag körde iväg ett träd på pulkan efter 4-hjulingen .

AJa nu ska jag fortsätta plugga för har prov sen... Byebye

Älskar dig!

Fredag!(kväll)

Allmänt | 2009-05-15 | 21:11:42 Kommentera här! » 0 st

Jaop som ni ser så är det redan fredag kväll, det var inte alls länge sen som det bara var början på helgen, men snart så är den redan slut . De är SJUKt så fort tiden går.
Imon är det en vecka sen mamma och pappa åkte till kroatien, imon så kommer den hem =)...

ikv blev det att vi sitter hos Johan, vi har grillat och tagit ngn öl ;) Sen va kvällen leder till får vi se . Men just nu sitte vi bara här ;)

räknade innan , det är bara 11 skoldagar kvar och då har jag räknat bort de dagar vi inte är i skolan för nästa vecka har vi bara två skoldagar, sen ska vi till göteborg med klassen på onsdag, och på torsdag och redag är vi lediga ;) Fyfan va skönt ;)
Nu är det inte alls långt kvar tills kernelevalen(?) är ;) inte för att jag ser fram emot det men de är nog kul... Men jag känner att ja hade lika väl kunnat skita i att vara med på den som ja planerade från början...

AJa nu ska ja titta vidare på va som finns på nätet sen ska ja ut och vara social igen .

Ha de gött ;)

Älskar dig!

Fredag!

Allmänt | 2009-05-15 | 13:22:44 Kommentera här! » 0 st

Sitter i skolan , och för en gångsskull så har jag skrivit färdigt min uppgift som ska vara inne den 25 ;) och jag är redan klar ;) Känner mig rätt stolt ;)
 Imon så kommer mamma och pappa hem men ja kommer inte hinna träffa dem :( för jag och älski ska in till halmstad med svärmor och hans lillebror & hans tjej för vi ska åka och titta på bio, så vi ska plocka upp svärmor sen så åker vi in till stan, hon ska laga mat till oss =) bli lite mys innan vi åker och kollar på bion ;) Vi ska titta på Män som hatar kvinnor om den heter så (?).
Så imon blir det en lugnt dag.

Idag har ja inte en anning om vad vi ska hitta på, det får vi se vad dagen leder till. Men ja tror att det blir lugnt(?).

Igår va ja på modevisning, patricica hade en modevisning med sin skola. Så ja och Mamma Marita åkte dit ;)
Det var kul kul . Sen blev det ju själklart Donkan.. och som valigt så hade ja ångest . Men men . Som padde sa vi lever bara en gång, men då svarade ja henne att aaah de gör man men inte när jag ser ur som jag gör.. Jag måste verkligen börja tänka och akta mig... Maten är GOD men FARLIG!

Snart så slutar jag äntligen för denna veckan men det är inte alls långt kvar nu till det hela är slut ;) fan va gott det ska bli känner man nu men sen när man har slutat och ligger hemma så kommer man börja fundera på vad man ska hitta på för man är verkligen fri som en fågel, vi blir släpta ur buren ;) Det verkliga livet börjar. Men man kommer sakna skolan nått slukt mycket :( Aja men de klarar man...Fy fan va gott de ska bli ;)
Sen börjar det närma sig midsommar och KROATIEN =) Fan va nice . Men ja kommer sakna min älskling sjukt mycket.

Nu ska ja dra mig ;)

Älskar dig!

Tisdag!

Allmänt | 2009-05-12 | 11:19:36 Kommentera här! » 0 st

Sitter i skolan och luffar hatar skolan det är så jävla tråkigt, och ju närmare det är slutet desto tråkigare är det att gå upp och åka till skolan...

Saknar min älskling!!!
Är tomt utan han, fattar inte
hur ja ska klara mig utan
han när jag är i Kroatien :(
Nu är vi ändå inte långt'
ifrån varandra!
Älskar dig!

Igår blev det en massa bilåkande :P Åkte hem till ss sen tillbaka hem, häm,tade patricia i Kinnared sen så blev det att åka till ss igen hem till henne, sen åkte vi till donkan i VMO ;)
Alltid skratt med den tjejen!<3


Byebye!

Älskar dig!

Måndag!

Allmänt | 2009-05-11 | 12:03:09 Kommentera här! » 0 st

R.I.P Farbror Mirko Anicic
Vila i frid <3
Kommer sakna dig!

Saknar mamma och pappa, dem är i kroatien eftersom dem ska gå på farbrors begravning, så dem åkte i lördags och ska vara borta i en vecka :(
Känns konstigt när dem är borta.

Idag känns det konstigt inget känns som valigt är lite nere och vet inte varför.

Helgen har varit bra förutom att ja blir förbannad när du inte kan fatta att vi itne vill ha med dig att göra och att du inte kan lämna oss i fred lägg av att skriva till han!!!

Igår blev det att ja åkte ner till Maria och lilleman en sväng på 4.hjulingen ;)
Sen när ja kom hem åkte ja ner till affären och handlade det jag behövde för att ja sedan skall kunna göra köttfärslimpa =) Och gott blev det ... Lyckades bra (Y)

Nu ska ja ta tag i mitt liv byebye!

Älskar dig!

Onsdag!(kväll)

Allmänt | 2009-05-06 | 18:08:22 Kommentera här! » 0 st

Puuh, äntligen kan jag pusta ut.
Jag har precis satt mig kom hem vi 16 sen dess har jag tvättat och städat, nu sitter jag äntligen ner ;) och väntar på att älski ska komma hem från jobbet :D

Aja nu ska ja titta vidare på nätet... Ha det gött .

Älskar dig!

Onsdag!

Allmänt | 2009-05-06 | 11:11:47 Kommentera här! » 0 st

Jaop och det är redan onsdag, dagarna går sjukt fort.
Sitter på Samhällslektionen och JOBBAR :O haha . Men nu har ja tagit en lite paus och passar på att skriva lite eftersom ja inte brukar sitta vid datorn när jag är hemma och då blir det inte att jag bloggar.
Igår va vi barnvakt åt lilleman, det gick bra men han ville inte sova så han gnällde lite men sen satt älski med han i rummet så somnade han till slut =)

Imon ska ja åka till min kära bror :)
Men det jobbiga är att man får gå upp så sjukt tidigt eftersom älski ska vara i GBG kl 7 elr aah han börjar jobba då, så det blir att man åker hemmifrån vid 5 :0 så ja får hoppas på att jag somnar i tid ;)
Vi ska shoppa lite =) va ju längesen ja umgicks med han och när han är hemma och hälsar på så blir det inte att jag stannar så länge utan ja åker alltid iväg :(

Idag blir det att åka hem och fortsätta städa det andra i huset ;)
Har en maskin tvätt som jag vet att ja ska tvätta det belv inte av att jag tvättade den eftersom det va mycket tvätt på tvättstället så ja kunde inte . Men idag blir det av ;)
Sen måste ja komma på va jag ska laga för mat ikv, det lutar mot köttfärssås och spaghetti ;)

Aja nu ska ja jobba vidare ha det bra ;)

Älskar dig !

Tisdag!

Allmänt | 2009-05-05 | 11:01:06 Kommentera här! » 0 st

...ont i huvudet har jag igen :S Inte första gången på länge nu  nu ljög ja ja menar att ja har haft ont i huvudet nu i en vecka ohc jag ljuger inte . Är ganska trött på det . Men ja tar ju inte tummen ur och ringer min läkare :P Orkar inte men ja måste göra det .

Igår va ja en stund i skolan sen åkte ja hem till mamma och pappa sen så åkte ja hem ..
När ja kom hem så blev det att slänga in en maskin tvätt, städa köket, hallen och toan, sen så gick ja ut och grejade lite i trädgården, gjorde färdigt runt det stora trädet, sen passade ja på att åka en tur på 4-hjulingen när den stod ute så ja åkte en sväng till Maria och lilleman. Fikade lite, sen åkte ja hem igen för att ja var tvungen att sticka iväg och handla för ja skulle laga mat och ja hade itne allt hemma.
När Älski kom hem så åt vi sen vilade vi magarna lite sen blev det att gå en promenix med båda hundarna och Topsi va inte så rolig att ha med ut hon va helt galen. När vi kom hem blev det att lägga sig, somnade hyfsat tidigt ;)

Nu sitter ja i skolan har svenska lektion men jag gör inte ett skit sitter här framför datorn.
Ikv ska ja och Älski sitta barnvakt åt lilleman<3 (A)
Aja nu ska ja dra mig se om huvudet går över som ja inte tror att det kommer att göra. Men men .

Byebye
Älskar DIG!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!