Söndag!

Allmänt | 2010-01-31 | 11:38:44 Kommentera här! » 0 st

Förbannade förkylning. Hatar att vara de .. Finns inget värre, man har ju ingen smak elr ngt.
Igår blev de en massa städning, tvättning puuuh, men de är skönt när man väl har gjort de. Så idag kan ja bara ta de lungt och njuta :) Sen ikv är de träning med Veronica =) Och killarna ska spela bandy ;)

Annars har ja inte mycket mer planerat idag. Hoppas på att Älsklingen är sugen på pizza så slipper jag laga mat :P Men ifs så är de inte så jobbig men men ...

Denna helgen har gått otroligt fort fram, har varit en lugn helg och de har inte alls varit fel, men jag känner inte för att festa längre jag vet inte varför....Som igår ville ja dra till Byås först en sen så kände ja att nää usch ja vill inte dit. Så jag och älski åt lasange sen så ringde sjuklingen johan så vi åkte ner till han en sväng trevligt :)

Nu sitter ja och dricker mitt kaffe och väntar på att Sandra och Marina ska komma och dricka mer kaffe :) Sen ska Sandra köra ner mig till affären så att ja kan ta ut pengar till henne och handla Cigg....
Jag som skulle gått ner dit ist men jag orkar inte de nu när jag är så förkyld :(

Men de bästa men denna söndagen är att min älskling slutar idag sen är han ledig i en HEL vecka :)

Jaja nu ska ja dra mig härifrån.
Byebye

Älskar dig!                                
Du är underbar!

Lördag!

Allmänt | 2010-01-30 | 12:30:56 Kommentera här! » 1 st

Jaha då va de lördag igen, dagarna går så sjukt fort .

Igår tog vi de lungt, åkte bort till Anders och Veronica och spelade lite kort. Sen Åkte ja och Bobo hem för han var trött och ja orkade inte stanna ja heller ... Men de va trevligt :)
Idag har ja inte en aning om vad som händer, de är Byås men ja är inte sugen att dra dit meduza bandet ska spela, nja låter inte direkt så himla kul :P

Älsklingen min jobbar så de blir nog bara en mysig hemmakväll :) Ska nog laga lasange :) Får se hur den kommer att smaka eftersom ja inte har gjort de innan ;) Men de blir säker bra . . .

Om ja kanske skulle ta mig en cigg sen börja plocka lite här hemma ... De behövs sen måste ja städa på övervåningen för de blev bara undervåningen sist ja städade.. Sen ska ja allt gå en sväng i de vackra vädret, funderar på att gå ner till lillfisen men får se :)
Ska dra mig
Byebye

Älskar dig!

Fredag!

Allmänt | 2010-01-29 | 11:16:16 Kommentera här! » 0 st

Ja då va helgen kommen igen. Dagarna går så sjukt fort .
Igår var vi hos min kusin Stefan och Madde, hälsade på lille Leon så söt han är ... Sen efter de så åkte vi till Tobbes mormor satt däe en stund fikade sen åkte vi hem . Nr vi kom hem så va borde ja och tobbe rastlösa så han började älda skräp, efter de så åkte vi till Kim H, tobbe skulle försöka fixa hans pelletsbrännare men de gick inte surt....
De va meningen att vi skulle åkt till Pelle men när vi va färdiga hos kim så va kl mycket.. Kom  hem och gick och la oss .....

Hade sjuka drömmar men men .. Ja vill inte ens veta av dig så ja fattar inte varför du ska komma in i mina drömma :O

Jaja, biljakten är fortfarande igång . Har inte riktigt hittat en bil som ja vill ha ännu.. Men de blir de nog snart hoppas jag :)

Jag som skulle gått ut och gå nu, men de blir de inte för åste vänta på pappa han skulle komma och lämna en sak och ta en kopp kaffe ringde mamma och stirrade om. Så de är bara att vänta in Pappa sen är de bara till att ta på sig varmt sen gå ut :)
Tobbe jobbar till 18 så ja får ju hitta på saker så att tiden går snabbare nu när man inte har bil..

Jaja nu ska ja dra mig...
Byebye!

Älskar dig

Söndag!

Allmänt | 2010-01-24 | 13:30:45 Kommentera här! » 0 st

Jahopp då va de söndag igen, dagarna bara flyger fram .
Och jag är fortfarande dålig på att blogga men ja har inte mycket att skriva då blir de inte att jag gör det...
Igår fick ja ett kusin barn Leon :) Jättesöööt.
Jag sitter nere och Älsklingen ligger uppe och sover :P Vet inte alls vad ja ska hitta på :s hade behövt åka till ss och hämta mamma och pappas bil :) men de får vi se hur det blir ...
Sen ikv blir de träning förhoppningsvis :) och idag är de Pump, vi har inte varit på de innan så vi får se hur de kommer att gå :)

Igår va de lungt var med sandra hella kvällen, tittade å film och så blev de Pizza :P

aja nu ska ja dra mig .....
Ha de bra 

Älskar dig!

Tisdag!

Allmänt | 2010-01-19 | 11:01:33 Kommentera här! » 0 st

Jahop . Nu sitter jag på academedia och väntar på att en segpropp till pojkvän ska hämta mig .... Idag har vi lillfisen :) .. Alltid lika kul att ha honom .

Älsklingen och anders håller på med våran bastu, de ska bli riltigt nice när den är klar :)
Jaja . Nu vet ja inte vad ja ska skriva mer ... Än att jag är HUNGRIG , vill ha MAT!!!!

Nu ska ja dra mig .. Byebye!!

Älskar dig!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!