Lillfisen,

Allmänt | 2011-03-31 | 15:31:28 Kommentera här! » 0 st

Ja intevjun gick bra :) Så nu är de bara till att vänta att de ska höra av sig. Och de vet man aldrig när det blir. Just nu sitte jag hos lillfisen, passar honom medans maria är iväg en sväng.

I tisdags var jag och lämnade min moster och hennes man på Flygplatsen sen åkte jag och mamma vidare till Uddevalla och hälsade på min älskade bror. När vi kom fram va de bara att plocka upp honom och Jasmin sen vidare för att äta lite mat, efter det så fortsatte vi vidare till Torp där man bara blev ännu fattigare.
köpte mig mina älskade Convers som jag så länge har velat ha. Så nu är de äntligen mina :)
Sen köpte jag även två tröjer för 89 kr på HM :)
Och även ett par inlägg till skona . Eftersom jag är plattfotad så kan de vara väldigt skönt att ha lite extra inlägg.
har ju inte mina kvar eftersom de va en hund som tydligen tuggade upp dem . Biligt och bra. Så nu är de bara till att beställa en ny tid för att skaffa nya inlägg.

Nä nu ska ja dra mig och fixa alex eftersom han sitter och badar :)
Tjarrå .

Solsken!

Allmänt | 2011-03-28 | 13:07:51 Kommentera här! » 0 st

Ja vackert väder är det, jag som fick panik igår när jag såg att de hade börjat snöa. Som tur är så försvann den lika snabbt. Härligt.
Har hunnit en himla massa idag, tvättat hängt upp de, ringt ett bemanningsföretag så ska på intervju på onsdag =) sen har jag även damsugit. Skulle moppat golvet med, men spannen ligger i bilen och den är inte hemma. Så de får bli imon ist eller ikv.
Nu ska älsklingen komma hem och äta sen kanske jag hänger med honom till leffe. Om han inte redan har varit där dvs.
Nu kommer han.

Så nu får jag dra mig hejhej!!

Om man kanske ska åter vända ?!?

Allmänt | 2011-03-21 | 12:41:26 Kommentera här! » 0 st

Ja man kanske skulle ta och börja blogga igen ?
Det var ju ett bra tagsen jag gjorde de sist, men man börjar skriva sen kan de gå ett bra tag så skiter man i det till slut.
ja mitt liv ser ut som vanligt förutom att man inte har något jobb ? Ge mig ett jobb. Jag vill jobba. Men inte alls lätt att få något även fast man söker som fean . . Jaja de är väl bara att söka vidare sen kommer de väl någon dag då jag får ett jobb. Men börjar bli riktigt trött på att sitta hemma och glo inte alls kul...
Lilla Holley har fått en ful ovana? Och de är att tugga på MINA grejer, än så länge har hon tyggat sönder mitt ena sko inlägg som är specialgjorda för mina fötter, sen har hon även tuggat sönder min data laddare och även sladden till min plattång :O Bara MINA grejer med . Inte kul nu när hon är i trottsåldern :( Hoppas de går över snart. För bara hatar henne i vissa stunder...
Nä nu ska jag ta och göra något men vad ? Ut och gå kanske ?
Tjarrå!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!