Söndag!

Allmänt | 2009-03-22 | 17:04:00 Kommentera här! » 0 st

Så nu är ja hem kommen till älsklingen igen ;)

Vaknade vid halvelva hade inget att göraså kollade med älsklingen om ja kunde komma förbi så jag åkte dit till jobbet och drack kaffe sen så fick ja åka till Hylte och hämta mat åt stackarna som var hungriga.
Sen begav ja mig till smålandsstenar. Åkte och hälsade på Patricia en snabbis sen blev det hanna en sväng med var ju så sjukt längesen ja va och hälsade på dem ;)
Sen så åkte ja hem till mor och far.
Pratade en massa med mamma tack för att du finns <3
Passade på att ringa bror när ja va hemma. Så pratade lite med han. Ja usch de känns som ja har hunnit göra så med så mycket idag men egentliugen har ja inte gjort ngt vettigt jo ja har satt på en maskin tvätt :P och damsugit sovrummet snabbt . Men det r ju söndag och man ska inte städa och hålla på då för söndagar ska man ta det lungt på.

Helgen har varit toppen i Fredags så åkte mange och henke med mig upp hit till T. Vi tog det lugnt ja lagade mat och henke och mange vilade. Sen kom älsklingen hem och dem åt. Efter en stund så åkte vi ner till Krille och Maria. Mange Henke, Maria och krille badade tunna och ja, älsklingen tittade på tv. Ja pallade inte bada man blir bara så seg av det sen va ja inte så sugen. Vi va inte där så länge vid elva åkte vi hem och la oss. Älsklingen skulle upp tidigt eftersom han jobbar helg. Så det blev en lugn fredag.

Igår så vaknade ja först så ja satte på kaffe sen så väckte ja killarna vi åt frukost sen så åkte vi in till stan en sväng. Kollade lite i affärer Åååh va ja ville köpa saker men kunde inte göra det eftersom ja inte hade så mycket pengar :P Men men de får bli en annan gång ;)
När vi kom hem så var svärmor och Mormor här hemma och satte ihop tobbes tidiga present det blev ett fin bord =) mycket snyggt blev det ;)
Men nu blev ja ännu mer sugen på att fixa och köpa in saker (A)
Men det blir väl ngn gång ;)
När mitt ALLT kom hem från jobbet blev det bara en massa mys =) Tack för att du finns. Älskar dig!
Men det blev en tidig kväll i säng igen men det gjorde itne så mycket för va ganska trött (Y)

Nu ska ja hitta på ngt att göra tills älsklingen kommer hem ;)
Älskar honom mest i hela VÄRLDEN!

P.S Vilket lågt inlägg det blev ;)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!