Torsdag!

Allmänt | 2009-01-15 | 21:53:11 Kommentera här! » 0 st

Idag började dagen med att man fick åka till brandsationen i gvd, för att göra det praktiska eftersom vi hade teori igår. Inte så roligt eftersom vi redan har gjort de innan men de gick snabbt som tur va, de va ju inte varmt ute bill man inte påstå.
Sen blev det att man var tvungen att åka till skolan direkt efter det. Magnus skulle ha bilen ner dit sen. Sen åkte ja, gabbi, lina, bea och partik ner till linneas och fikade ;)
Sen var det skolan som började men man hade inte många lektioner bara en ;) så denna veckan har börjat bra har varit soft och det gillar vi ;)

Har precis kommit hem från tobbe , skulle åka dit och överraska honom men de lyckades ja inte med :P kunde ju inte hålla käften Hehe :P
När ja kom till honom blev det att vi åkte ner till maria och alexander, eftersom maria fyller år idag ;)
Alexander är så sööt (A)

Helgen är helt fullbokad inte varje dag den är de . Imon är det fest men innan det så ska ja och tobbe till halmstad, sen när vi kommer hem så kommer det folk och man ska börja dricka, FILIP kommer upp imon med :) Saknat honom.
Sen på lördag är det systemet och hockey match sen så på kvällen är det parken ;) De blir nog en bra helg får vi hoppas på iaf =D

Jaja nu så ska ja försöka göra ngt ist för att sitta här och uggla ;)

T<3

Night!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!